Shfletuesi juaj nuk është i sigurt dhe i përditësuar, disa funksionalitet të faqes ueb mund të mos punojnë.
Cookies në shfletuesin tuaj janë çaktivizuar. Në mënyrë që të përdorni shërbimet e Paysera, aktivizoni cookies në parametrat e shfletuesit tuaj.
Regjistrimi i llogarisë
Paysera

Shkarkoni Aplikacionin Paysera Mobile dhe regjistrohuni tani!

Paysera

Për biznes

Llogaria e kompanisë - në minuta. Shkarkoni aplikacionin celular, hapni një llogari personale, kryeni verifikimin e identitetit dhe hapni një llogari për biznesin tuaj. Llogaria do të hapet pasi të futni kodin e kompanisë ose të dorëzoni dokumentet e nevojshme.
Paysera

Shpejtë

Regjistrohuni në çast me telefonin tuaj - gjithçka që ju duhet është të plotësoni të dhënat tuaja dhe llogaria të jetë e hapur.
Paysera

I përshtatshëm

Bilanci i llogarisë suaj, historiku i transaksioneve, transfertat e parave me vetëm disa sekonda - e gjithë kjo do të jetë e disponueshme në telefonin tuaj! Ju gjithashtu do të kënaqeni me njoftimet për transfertat hyrëse / dalëse, shkëmbimin e monedhës me norma edhe më të favorshme dhe shumë më tepër. Nëse është e nevojshme, do të keni përsëri mundësinë për të menaxhuar financat tuaja përmes platformës në internet Paysera në shfletuesin tuaj të internetit. .
Paysera

Sigurt

Mund të hyni në aplikacionin celular duke përdorur kodin tuaj të kalimit, Touch ID ose Face ID.