Shfletuesi juaj nuk është i sigurt dhe i vjetëruar, disa funksione të internetit mund që të mos punojnë.
Cookies janë të çaktivizuara në shfletuesin tënd. Për të qenë në gjendje të përdor shërbimet e Paysera, aktivizoni cookies në parametrat e shfletuesit tuaj.
Regjistrimi i llogarisë
Paysera

Shkarkoni Aplikacionin Paysera Mobile dhe regjistrohuni tani!

Paysera

Për biznes

Llogaria e kompanisë - në minuta. Shkarkoni aplikacionin celular, hapni një llogari personale, kryeni verifikimin e identitetit dhe hapni një llogari për biznesin tuaj. Llogaria do të hapet pasi të futni kodin e kompanisë ose të dorëzoni dokumentet e nevojshme.
Paysera

Shpejtë

Regjistrohuni në çast me telefonin tuaj - gjithçka që ju duhet është të plotësoni të dhënat tuaja dhe llogaria të jetë e hapur.
Paysera

I përshtatshëm

Bilanci i llogarisë suaj, historia e transaksioneve, transferet e parave me vetëm disa çezma - e gjithë kjo do të jetë e disponueshme në telefonin tuaj! Ju gjithashtu do të kënaqeni me njoftimet shtytëse për transferet hyrëse/dalëse, shkëmbimin e valutave me norma edhe më të favorshme dhe shumë më tepër. Nëse është e nevojshme, do të keni akoma mundësinë për të menaxhuar financat tuaja përmes platformës online Paysera në shfletuesin tuaj të internetit.
Paysera

Sigurt

Ju mund të identifikoheni në aplikacionin celular duke përdorur kodkalimin, Touch ID ose Face ID.